Politie Zeeland


---

2143-2010 Man opgepakt na mishandeling vrouw, Goes
Een 20-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij een glas tegen het hoofd van een vrouw had gegooid.
De 24-jarige vrouw uit Goes was in een horecagelegenheid aan de Grote Kade in Goes toen er een man dicht tegen haar aan kwam dansen. Dit bleek de 20-jarige man uit Goes te zijn. De vrouw zei dat ze dit niet wilde en stuurde de man weg.

Later kwam de man toch terug en wreef over haar armen. Weer stuurde ze de man weg. De man stond even met zijn vriend te praten en liep toen terug naar de vrouw. In zijn hand hield hij een glas bier. Eerst gooide hij het bier in het gezicht van een 26-jarige vrouw, vervolgens gooide hij het glas tegen het hoofd van de 24-jarige vrouw. De vrouw raakte lichtgewond aan haar oor en slaap.

De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

2144-2010 Man in hand gestoken, Terneuzen
En 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zaterdag omstreeks 21.15 uur gewond geraakt nadat hij met een mes in zijn hand werd gestoken.
De 39-jarige man was met vrienden in de Walstraat in Axel toen zij een groep bekenden tegenkwam. Eén van die bekenden was kwaad op de 39-jarige man en er ontstond een woordenwisseling. Daarop kwam de groep op de 39-jarige man af.
Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte een biljartkeu en dreigde daarmee te slaan. Een 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte vervolgens een mes en stak het 39-jarige slachtoffer in zijn hand.

De groep reed vervolgens weg in een auto.

De man is door een dokter behandeld aan zijn verwondingen.

2145-2010 Spelcomputer en spellen gestolen, Middelburg
Een 19-jarige man wilde zijn spelcomputer en 25 spellen verkopen, maar de potentiële koper ging er vandoor zonder te betalen.
De 19-jarige man trof de koper in de Zusterstraat in Middelburg. Hij liet de spullen aan de koper zien. De koper bekeek de spullen, maar in plaats van te betalen rende hij snel met de spullen weg. De 19-jarige eigenaar rende achter de man aan tot het Hof van St. Jan, maar kon de man niet meer inhalen.

De man, een negroïde man van ongeveer 25 jaar oud, 1.90 meter lang, met een zwarte rugtas rende in de richting van de rechtbank.





Politie Zeeland