KNHS

Gerco Schröder verdient 21.000 euro in Parijs
5 december 2010

PARIJS (KNHS) - In de uiterst prestigieuze Gucci Grand Prix, die zondag in Parijs werd verreden als afsluiting van de Gucci Masters, plaatsten elf combinaties zich voor de barrage, waarin 75.000 euro op de winnaar lag te wachten. Gerco Schröder (Tubbergen) plaatste zich met Eurocommerce New Orleans voor die barrage, waarin hij als zesde eindigde.

De hoofdprijs ging naar de Duitser Marco Kütscher met Cash, die 0.06 seconde sneller was dan zijn landgenoot Christian Ahlmann met de KWPN gefokte Taloubet Z. De snelste tijd in de barrage, ruim een seconde sneller dan de winnaar, werd gerealiseerd door de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum met haar paard Checkmate, maar in haar haast om van start naar finish te rijden noteerde zij een springfout en werd daarmee negende. De Fransman Simon Delestre legde met Napoli du Ry beslag op de derde plek op 0.3 sec. achterstand van de winnaar.

Jacob Melissen,
In opdracht van de KNHS

Meer info zie: www.guccimasters.com

Uitslag Grote Prijs (1.60m) (zo):


1) Marco Kutscher (Dui) - Cash) - 0 / 0 - 33.53
2) Christian Ahlmann (Dui) - Taloubet Z - 0 / 0 - 33.59
3) Simon Delestre (Fra) - Napoli du Ry - 0 / 0 - 33.82 6) Gerco Schröder (Tubbergen) - Eurocommerce New Orleans - 0 / 0 - 35.71