Gadgets en belevenissen populaire kerstcadeaus


DORDRECHT, 20101205 -- Populaire kerstcadeaus dit jaar blijken gadgets en belevenissen te zijn. Dat blijkt uit onderzoek van de website www.Originelecadeautips.nl. Reden hiervoor lijkt te zijn dat deze soort cadeaus bijna altijd wel in de smaak vallen.

Voor het onderzoek is er gekeken naar de verkopen via de website Originelecadeautips.nl, waarop dagelijks meer dan 1200 mensen een origineel cadeautje zoeken. Daar komen gadgets en belevenissen verrassend vaak voor als origineel cadeau.


Gadgets

"Dat gadgets vaak worden gekocht is makkelijk uit te leggen", vertelt Kevin Huizer, oprichter van de site, "vaak wordt een gadget gekocht als geintje of wanneer iemand echt niet weet wat de ontvanger wil hebben. Dit resulteert wel in de meest nutteloze cadeaus. Bijvoorbeeld de arse/face-soap (kont/gezicht-zeep) en het zeeslag drankspel. Zij zijn erg populaire gadgets deze winter".


Belevenissen

Een ander soort populair cadeau zijn de zogenaamde belevenissen. Dit zijn geen fysieke cadeaus, maar bonnen die ingeruild kunnen worden voor een activiteit zoals ballonvaren, lasergamen of een bijzondere overnachting. Vooral deze laatste blijkt erg gewild te zijn, vervolgt Huizer. "Als je zo'n belevenis geeft, dan is het vaak toch wel iemand waar je veel om geeft. Dit kan bijvoorbeeld je partner zijn, maar ook je ouders of een goede vriend(in). Een bijkomend voordeel van een belevenis, is dat je er zelf ook wat aan hebt, vooral bij een overnachting".

Of de ontvangers blij zullen zijn met de cadeaus, dat is afwachten!

originelecadeautips.nl





Ingezonden persbericht