Gemeente Harenkarspel


Inloopmiddag over stedebouwkundige plannen Warmenhuizen Noord

Maandag 6 december vanaf 16.00 uur zijn alle inwoners en belanghebbenden welkom in het dorpshuis in Warmenhuizen, om genformeerd te worden over de stedenbouwkundige plannen die er zijn voor het plangebied Warmenhuizen Noord (voormalig Tussengebied). Gemeente Harenkarspel organiseert een inloopmiddag en avond hiervoor.

Er zijn twee modellen ontworpen voor de toekomstige nieuwbouwwijk. Er is een lineair model en het andere is het organische model. Beide modellen zijn gepresenteerd in de raadsbrede commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 6 oktober 2010. De gemeente wil graag weten wat de inwoners van de twee modellen vinden. Gedurende de bijeenkomst kan men zich laten informeren door de stedenbouwkundige (Kuiper Compagnons) en door medewerkers van het projectteam. Ook de verantwoordelijke wethouder zal tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn. De mogelijkheid bestaat om schriftelijk reacties te geven op de modellen. Deze reacties worden bij de uiteindelijke besluitvorming door de gemeenteraad betrokken.

Alle belangstellenden zijn welkom om naar de tekeningen kijken en te reageren. De inloopsessie is van 16.00 tot 20.00 uur in het dorpshuis aan de Dorpsstraat 126 op maandag 6 december en uiteraard is de toegang vrij.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600