Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden Slaghekstraat / Wielerstraat

Gemeentewerken start binnenkort met werkzaamheden in Slaghekstraat/ Wielerstraat. Het gaat hierbij om het bouwrijp maken van de bouwlocatie wielslag.

Maandag 6 december 2010 tot 31 Maart 2011 is de Slaghekstraat of Wielerstraat tijdelijk afgesloten. Met borden staat aangegeven hoe u het beste kunt rijden. U kunt nog wel langs het werk lopen. Om het werk zo snel mogelijk te kunnen afronden, is het belangrijk dat er zo min mogelijk in de weg staat. We vragen u daarom om bijvoorbeeld geen fietsen aan lichtmasten vast te zetten.

Werkzaamheden
In het gedeelte Slaghekstraat tussen de Hillevliet en de Putselaan wordt de rijbaan omgelegd, om werkzaamheden aan kabels en leidingen te kunnen uitvoeren. Hiervoor moeten een aantal bomen worden gerooid en een aantal bomen verplant naar een andere lokatie in de wijk. Op de kruising Slaghekstraat / Wielerstraat wordt een koppeling gemaakt in het rioolstelsel.

Parkeren
U kunt op de plaats van de werkzaamheden tijdelijk niet parkeren in de straat. In het opgebroken gedeelte van de straat komen rijplaten te liggen. Deze zijn voor de brandweer en ambulance. Het is daarom verboden om op deze rijplaten te parkeren. Heeft u bijvoorbeeld een invalidenparkeerplaats? Neemt u dan alstublieft contact op met ons. Dan zoeken we in overleg met u een andere parkeerplaats.