Gemeente Capelle a/d IJssel

Rotterdam werkt aan... Kralingse Zoom

De gemeente Rotterdam is gestart met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe parkeergarage aan de Kralingse Zoom. Tot medio 2012 is de parkeerruimte bij Kralingse Zoom beperkt...

De gemeente Rotterdam is gestart met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe parkeergarage aan de Kralingse Zoom. Tot medio 2012 is de parkeerruimte bij Kralingse Zoom beperkt, daarom zijn er tijdelijke parkeerplaatsen `Kralingse Zoom Extra' aangelegd op een kavel aan rand van Brainpark III. Het verkeer komende van Kralingse Zoom wordt door middel van borden via het Kralingseplein naar de afrit Brainpark III op de A16 omgeleid. Vertrekkend verkeer wordt door middel van bewegwijzering via de Fascinatio Boulevard de wijk uitgeleid.

Fietsverkeer en de ParcShuttle
Van 6 december 2010 tot het derde kwartaal 2011 wordt de fietstunnel onder de A16 voor het fietsverkeer afgesloten, ook hier wordt u omgeleid. Vanaf 6 december 2010 rijdt de ParcSchuttle in verband met de werkzaamheden ongeveer 6 weken niet.

Houdt u voor actuele informatie de website
www.rotterdam.nl/kralingsezoom in de gaten. Heeft u vragen, opmerkingen of klachten neemt u dan contact op met de gemeente Rotterdam via e-mail: kralingsezoom@rotterdam.nl of telefonisch (010) 4893358.