Gemeente Zijpe


Afsluiting Stolperweg (N503) in gemeente Zijpe
werk in uitvoering

De provincie Noord-Holland zal in de week van 6 tot 11 december noodreparaties uitvoeren aan beide rijbanen van de Stolperweg (provinciale weg N503) in de gemeente Zijpe.

Afsluiting
In tegenstelling tot eerdere berichten in de krant is een afsluiting van de Stolperweg noodzakelijk om de reparaties aan het asfalt uit te kunnen voeren. Gedurende twee dagen, in de week van 6 tot 11 december geldt de afsluiting 24 uur per dag voor al het doorgaande autoverkeer. Start uitvoering is afhankelijk van het weer.

Omleiding doorgaand verkeer

* Het autoverkeer richting Callantsoog vanuit de richting Sint Maarten wordt omgeleid via de Zeeweg â Westerduinweg (N502).
* Het autoverkeer richting Callantsoog vanuit de richting Schagen wordt omgeleid via de N9 richting Groote Keeten naar de Duinweg (N502).

* Het autoverkeer richting Alkmaar en Schagen vanuit Callantsoog wordt omgeleid via de Duinweg (N502) richting ât Zand naar de N9.

Bestemmingsverkeer
Het bestemmingsverkeer, busvervoer en fietsers worden met behulp van verkeersregelaars lang het werk geleid.

Informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Stolperweg. Dan kunt u bellen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis).
Â