Welten

Rabobank selecteert Welten als preferred supplier voor Opleidingen


Vessem, 6 december 2010

Rabobank selecteert Welten als preferred supplier voor Opleidingen Rabobank heeft Welten geselecteerd als preferred supplier voor opleidingen. Dit betekent een verdere uitbreiding van de structurele samenwerking die Welten al heeft op gebied van detachering. De opleider uit Vessem gaat weer als vanouds functiegerichte programma's ontwikkelen en verzorgen in samenwerking met Rabobank Nederland voor de lokale banken.

Na een intensieve voorbereiding bleek dat Rabobank Nederland erg te spreken is over het uitstekende lesmateriaal, de prijs-kwaliteitsverhouding en de professionele visie op leren van Welten.

Eerder dit jaar werd Welten ook al door ING geselecteerd als preferred supplier op gebied van opleidingen. Al langere tijd is Welten opleidingspartner voor partijen als ABN AMRO en Achmea. Over Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling (O&O)

Welten O&O richt zich op het ontwikkelen van medewerkers en organisaties. Hiervoor adviseert zij haar klanten in ontwikkelvraagstukken. Welten O&O biedt (integrale) oplossingen met kennis- en vaardigheidstrainingen en een projectmatige verbeteraanpak om organisaties en medewerkers te begeleiden naar de gewenste situatie. De klanten zijn banken, verzekeraars en pensioenfondsen en daarnaast ook Welten Detachering.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marc de Meij; Business Unit Manager van Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling.

Marc de Meij
telefoonnummer: 0497 594 850
e-mail: m.demeij@welten.eu

www.welten.eu

---