Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
6 december 2010

Studenten.net lanceert app voor iPhone en iPad

Vanaf vandaag is in de App Store de Studenten.net app voor de iPhone en iPad verkrijgbaar. De applicatie is ontwikkeld door de ICT-afdeling van Studenten.net en is gratis te downloaden.

Met de app krijgen gebruikers van de iPhone en iPad toegang tot de nieuwste artikelen in de Studenten.net rubrieken Lifestyle, Studieleven, Carrière en Entertainment en kunnen zij direct reageren op vacatures voor bijbanen, stages of startersfuncties. Ook zijn alle kortingspunten en voordelen met de Studentenpas terug te vinden en wordt het prijsvragenoverzicht dagelijks geüpdate met nieuwe winacties. John Wittmaekers, algemeen directeur Studenten.net: "De lancering van onze mobile app is een aanvulling op onze portfolio met nieuwe mogelijkheden. Met de groei van het aantal smartphones en de wens van meer dan 44% van de studenten om een iPhone te hebben is het een voor de hand liggende keuze om ook op iPhone en iPad onze services te ontsluiten. De op de locatie van de student gebaseerde informatie is met een app nog relevanter en toegankelijker. De kortingen per locatie, de bijbanen, stages en startersfuncties in de omgeving en natuurlijk het nieuws heeft de student dan altijd en overal bij de hand. Dat is Studenten.net's vertaling van 'het onderdeel uitmaken van studentenleven'."

De Studenten.net app is hier gratis te downloaden: http://itunes.apple.com/nl/app/studenten-net/id403720272?mt=8#


- einde persbericht -

Over Studenten.net
Studenten.net is sinds 1997 de grootste website voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 300.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.