Gemeente Aalsmeer

Verkiezing Beste Onderneming van het jaar in de Gemeente Aalsmeer

Volgend jaar Verkiezing Beste Onderneming van het jaar in de Gemeente Aalsmeer

Op 29 maart 2011 wordt voor de vijfde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2010/2011 is inmiddels niet meer weg te denken als dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor bedrijvigheid in de provincie uit te spreken. Succesvolle ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Ook lokaal speelt al langere tijd het idee om een Ondernemingsverkiezing te organiseren. Op initiatief van de Rabobank en Flynth adviseurs en accountants heeft het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer het voornemen om vanaf komend jaar zelf een Ondernemingsverkiezing in het leven te roepen. De gemeente wil ook de waardering laten blijken voor alle ondernemingen in haar gemeente. Zij is samen met initiatiefnemers, in gesprek om de Ondernemingsverkiezing mogelijk te maken. De datum is al bekend. Op 28 oktober 2011 zullen tijdens de ondernemersavond twee prijzen worden uitgereikt. Het gaat om de prijzen `Onderneming van het jaar' en `Starter van het jaar'. De drie beste bedrijven van Aalsmeer en Kudelstaart worden dan genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2011/2012.

Aanmelden beste Onderneming van Noord-Holland 2011/2012 Bent u (of kent u) een ondernemer die met passie onderneemt, innoveert, creatief is en een bedrijf heeft opgebouwd dat een voorbeeld is voor collega-ondernemers? Een bedrijf dat wat u betreft zich de Beste Onderneming van Noord-Holland zou mogen noemen? Dan kunt u zich nu nog aanmelden voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland en maak kans op de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2010/2011. De aanmelding sluit op 31 december 2010. Tijdens een grote feestavond op 29 maart 2011 worden de winnaars gekozen. Er worden dit jaar maar liefst drie prijzen uitgereikt. Naast de publieksprijs is er een categorie voor de beste kleine en (middel)grote onderneming (meer of minder dan 50 medewerkers) van het jaar. Op de website http://www.ovnh.nl/ kunt u meer lezen over deze verkiezing. Door deelname aan de verkiezing krijgt een onderneming de gelegenheid om onder de aandacht gebracht te worden in heel Noord-Holland.

Foto Lokale initiatiefnemers Verkiezing Beste Onderneming van het jaar in de Gemeente Aalsmeer

Lokale initiatiefnemers Verkiezing Beste Onderneming van het jaar in de Gemeente Aalsmeer. Onder van links naar rechts Wethouder Gertjan van der Hoeven en Wethouder Ad Verburg en boven van links naar rechts Tim Bakker, Ron Leegwater, Cor Zomer, Jennifer Meijers.