Politie Hollands Midden

Voorschoten - Verdachten van poging inbraak aangehouden

Voorschoten, 06-12-2010 o De politie heeft zondag 5 december een 32-jarige Leidenaar en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van poging inbraak in een woning.

Een getuige zag dat twee mannen probeerde in te breken via de schuur van de woning aan de Papelaan-West. Vermoedelijk wilden de mannen via deze schuur de woning binnengaan. Meerdere agenten kwamen ter plaatse en zetten de direct omgeving af tijdens de zoekactie naar de mannen. Doordat de getuige steeds aanwijzingen gaf over de vluchtroute konden de verdachten snel worden aangehouden.

Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. 1-1-2 daar pak je dus ook daders mee. Kijk voor meer info op: www.1-1-2heterdaad.nl.