Politie Hollands Midden

Dertienjarig meisje uit Sassenheim vermist

Sassenheim, 06-12-2010 o De dertienjarige Diana Al Zahar uit Sassenheim wordt sinds zaterdagmiddag vermist. Diana verblijft in een gezinsvervangend tehuis. Ze verliet dat tehuis zaterdag voor het doen van een paar boodschappen en is vanaf dat moment niet meer gezien.

Diana werd zaterdagavond verwacht op een feest, maar ook daar is ze niet verschenen. Gevreesd wordt dat het meisje mogelijk het slachtoffer is geworden van een ongeluk of misdrijf.

Het signalement van Diana: - Lengte tussen 1.50 en 1.60 m - Normaal postuur - Licht getinte huidskleur - Donkerbruine ogen - Lichtbruin geverfd stijl haar tot net over haar schouders - Diana droeg zwarte Skinny Jeans, een kort bruin leren jasje, een bruine schoudertas en opvallende grote zilveren oorringen

Sassenheim

Wie informatie heeft over de huidige verblijfplaats van Diana, wordt verzocht om contact op te nemen met Politie Hollands Midden. Telefoonnummer: 0900-8844. U kunt ook bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 indien u anoniem wenst te blijven.