Belgische Federale Overheid


Wat te doen bij een scheiding?

Datum: 06 december 2010

Wat te doen bij een scheiding? Het antwoord staat op www.belgium.be

'Wat te doen bij een scheiding?', 'Hoelang gaat dat nog duren?', 'Bent u klaar om een compromis te sluiten?', dat zijn de vragen die gesteld worden in een advertentiecampagne die momenteel loopt in de gratis krant Metro. Gedurende drie weken vindt u op dinsdag en donderdag telkens een advertentie met een vraag waarop u het antwoord op de federale portaalsite Belgium.be kunt vinden.

Zo vindt u op Belgium.be bijvoorbeeld heel wat links en publicaties met nuttige informatie die u verder kunnen helpen als u te maken krijgt met een scheiding. En ook over de duur van bepaalde anticrisismaatregelen en over het sluiten van een 'compromis' bij de aankoop van een woning vindt u alle mogelijke informatie.

Maar Belgium.be biedt nog zoveel meer: deze bijzonder handige portaalsite geeft op een snelle en eenvoudige manier toegang tot àlle informatie en onlinediensten van de Belgische overheidsdiensten. Alle relevante thema's komen er dan ook aan bod: mobiliteit, belastingen, werk, familie ... Geen wonder dus dat deze site dagelijks een ruim publiek trekt en hoog aangeschreven staat als een interessante bron van informatie voor elke burger.

De bedoeling van de campagne is om Belgium.be nog meer bekendheid te geven.