Genomineerden PPI Projectinrichting Award 2010 bekend

06/12/2010 16:35

Adrichem Reclame-Advies

Brancheorganisatie Platform Projectinrichting (PPI) heeft in 2009 het initiatief genomen om bijzondere projectinrichtingsprestaties van haar leden onder de aandacht te brengen van een breder publiek en de leden te motiveren. Hiervoor is de PPI Projectinrichting Award in het leven geroepen. De Award zal nu voor de tweede keer worden uitgereikt.

Vier genomineerden met uiteenlopende projecten

Na een zorgvuldige selectie door de onafhankelijke vakjury zijn er van de 32 projectinrichters 12 uit de eerste selectie gekomen. Een tweede beoordelingsronde heeft geresulteerd in de nominatie van vier uiteenlopende projecten uitgevoerd door verschillende projectinrichters voor de PPI Projectinrichting Award 2010.

De volgende projectinrichters/projecten zijn genomineerd:

Abeln Projectstoffering, Almelo

Het leggen van 29000m2 verschillende soorten vloerbedekking voor de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Damen Vloeren, Arnhem

Renovatie binneninrichting Schouwburg Arnhem met 2000 m2 vloerbedekking in authentieke stijl (1938).

Erkamp Projectservice, Heiloo

Herinrichting kantoorgebouwen Albert Heijn Zaandam met 35000 m2 verschillende soorten vloerbedekking.

Maasmond Rotterdam

Aanbrengen van 3500 m2 harde vloerbedekking, tapijt en cassette rolgordijnen in opleidingscentrum Topsport in Rotterdam.

Negen beoordelingscriteria voor de vakjury

De ingediende projecten concentreren zich op vloer- en/of raambekleding en zijn projectmatig/bedrijfsmatig (geen particuliere projecten).

Er zijn negen beoordelingscriteria opgesteld op basis waarvan de onafhankelijke jury haar oordeel geeft, te weten ketenaanpak, plan van aanpak, kwaliteit, design/ontwerp, moeilijkheidfactor, innovatie, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en klanttevredenheid. De omvang van het project doet niet ter zake.

De jury bestaat uit specialisten van verschillende deelgebieden uit de keten onder leiding van Hans Jaap Feenstra, oud-directeur van Unipro Haaksbergen.

Bekendmaking en uitreiking Award op 20 januari 2011

De genomineerde projecten worden in december bezocht en verder beoordeeld. Vervolgens zal één project als winnaar uit de bus zal komen die met de Award van 2010 zal worden beloond. De PPI Projectinrichting Award wordt op donderdag 20 januari 2011 uitreikt tijdens een speciale bijeenkomst van de PPI op de vakbeurs Facilitair in Den Bosch. De Award-uitreiking zal worden ingevuld met sprekers en audiovisuele presentaties van de genomineerde projecten. De jury zal aan de hand van een juryrapport aangeven wat deze projecten zo bijzonder maakt. Tevens zal zij haar keuze toelichten.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.