Gemeente Nuth


Vastgestelde Provinciaal Inpassingsplan Buitenring ter inzage

De provincie Limburg heeft op 8 oktober 2010 het Provinciaal Inpassingsplan Buitenring Parkstad vastgesteld. Het vastgestelde inpassingsplan wijkt op een aantal punten af van het eerdere ontwerp-inpassingsplan. De wijzigingen zijn doorgevoerd naar aanleiding van ingekomen zienswijzen. Deze wijzigingen zijn in de Nota van Wijzigingen samengevat en betrokken bij de besluitvorming.

Het vastgestelde Provinciaal Inpassingsplan Buitenring Parkstad Limburg (met bijbehorende stukken) als ligt voor iedereen ter inzage.

Ook ligt het Besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder Buitenring Parkstad Limburg ter inzage. De betreffende stukken vind u eveneens op de website van de Buitenring.

Inzage
Tot en met donderdag 6 januari 2011 kunt u de stukken inzien bij de bibliotheek van het Gouvernement, Limburglaan 10 in Maastricht, de gemeentehuizen van Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Nuth, Onderbanken en Schinnen. Tevens liggen de stukken ter inzage in Kreis Heinsberg, Stadt Aachen en de Städtregion Aachen. Digitaal kunt u het Provinciaal Inpassingsplan inzien op
www.ruimtelijkeplannen.nl en www.limburg.nl.

Aanvullende informatie:
De bijbehorende stukken en meer informatie over het Provinciaal inpassingsplan en het vaststellingsbesluit alsook informatie over de ter inzage legging leest u op www.buitenring.nl .

Beroep instellen Provinciaal inpassingsplan en/of besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder
Tegen de genomen besluiten kunt u als belanghebbende in beroep gaan. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De volledige tekst van de publicatie kunt u lezen op www.limburg.nl en op www.overheid.nl.

Â