Gemeente Nuth


Openstelling provinciale weg Hunnecum uitgesteld door winterweer

In verband met de vroeg 'ingevallen' winterse omstandigheden zal het openstellen van de

provinciale weg N298 te Hunnecum (dit was voorzien voor 17 december 2010) helaas niet mogelijk zijn.

Â

Ondanks dat een deel van het werk, met name het aanbrengen van bestratingen, in de eerste weken

van het nieuwe jaar nog zou moeten plaatsvinden zou volgens planning de rijbaan en de fietspaden

vanaf 17 december 2010 worden opengesteld voor het doorgaande verkeer.

Â

Met name de vorst trekt nu een streep door die openstelling en hoewel vanaf volgende week een dooiperiode wordt aangekondigd blijkt de tijd te kort om de nog voorbereidende werkzaamheden, tot het moment

dat het laatste asfalt zou worden aangebracht (week 50), te kunnen uitvoeren. Er lag een 'strakke' planning en zoals aangegeven blijkt deze nu niet haalbaar door de weersomstandigheden. Ook al zet de aangekondigede dooi inderdaad zou in, is de vorst op dat moment niet direct uit de grond en er kunnen de werkzaamheden niet gelijk uitgevoerd worden.

Â

Voor zover als mogelijk gaan de werkzaamheden in Hunnecum door tot en met woensdag

22 december en vanaf maandag 3 januari 2011 zal de aannemer, mits de weersomstandigheden dit toelaten, weer klaar staan.

Â

Vanaf 22 december zal het werk zo netjes mogelijk worden achtergelaten. Wanneer er nog vragen en of wensen zijn van de zijde van de bewoners langs het in uitvoering zijnde traject dan kunt u tot die tijd dit met ons bespreken.

Voor vragen en/of informatie welke betrekking hebben op de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer C. Gurian telefoonnummer: (043) 389 99 71, e-mail: clg.gurian@prvlimburg.nl of met mevr. G. Posthuma, telefoonnummer: (043) 3897561, email: gaym.posthuma@prvlimburg.nl

Â

Meer informatie kunt u nalezen op: www.limburg.nl

Via de tab âbeleidâen vervolgens âverkeer&vervoerâ kiest u vervolgens âinfraprojectenâ vindt u alle relevante informatie over de werkzaamheden in Hunnecum .