Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
(maandag 6 december 2010)

Regionieuws Waterstad FM vanaf redactie Leeuwarder Courant

SNEEK - De regionale nieuwsbulletins van de populaire radiozender Waterstad FM komen met ingang van maandag 6 december 2010 rechtstreeks vanaf de redactie van de Leeuwarder Courant. De redactie is al jaren de leverancier van het regionieuws voor de veelbeluisterde bulletins op Waterstad FM.

De nieuwslezers van Waterstad FM nemen met ingang van 6 december hun intrek in een nieuwe studio die op de redactie van de Leeuwarder Courant is ingericht. Deze stap past in het beleid van de krant en de uitgever om het nieuws crossmediaal aan te bieden. De onlangs met succes vernieuwde LC beschikt over een populaire website, is actief op allerlei sociale media en lanceert binnenkort een eigen iPad-applicatie.

Waterstad FM is de regionale muziek- en nieuwszender van Noord Nederland. Het station zendt 24 uur per dag een moderne mix uit van hedendaagse hits en klassiekers vanaf de jaren '70. Op de doordeweekse dagen zijn er op ieder half uur regionale nieuwsbulletins met nieuws uit het Noorden. Deze worden van inhoud voorzien door de redacties van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht