Hilton HHonors kondigt aanbieding Any Weekend, Anywhere sale aan

Gasten kunnen tot 50% korting krijgen op een weekendje weg in 2011

MCLEAN, Virginia (VS).--(BUSINESS WIRE)-- 20101206 --

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor de Hilton Worldwide portefeuille van hotelmerken, heeft vandaag zijn Any Weekend, Anywhere Sale gelanceerd. Gasten die tussen 6 december 2010 en 31 januari 2011 boeken, kunnen tot 50% korting ontvangen op hun toekomstige weekendverblijven (inclusief ontbijt) in eender welk weekend gedurende 2011, in deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton of Home2 Suites by Hilton.

Om mee te doen aan de Any Weekend, Anywhere Sale van Hilton HHonors, kunnen klanten naar HHonors.com/weekends gaan en een verblijf in een deelnemend hotel uit de Hilton Worldwide-merkenportefeuille boeken. Het aanbod is geldig voor weekendverblijven tussen 17 december 2010 en 31 december 2011 en is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Huidige HHonors-leden ontvangen bovendien aan het einde van hun verblijf dubbele basispunten, als waardering voor hun loyaliteit.

“Hilton HHonors geeft leden een wereld van ervaringen die de moeite waard zijn om te delen”, aldus Jeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing van Hilton Worldwide. “Dankzij onze Weekend-sale kunnen gasten gedurende het hele komende jaar met familie en vrienden genieten van nieuwe bestemmingen en reiservaringen en tegelijkertijd geld besparen.”

Voor meer informatie of om lid te worden van Hilton HHonors, gaat u naar HHonors.com.

Algemene voorwaarden

Als u tussen 6 december 2010 en 31 januari 2011 reserveert, kunt u tussen 17 december 2010 en 31 december 2011 een weekend verblijven in een van de deelnemende hotels uit de Hilton Worldwide-portefeuille. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Volledige niet-terugvorderbare aanbetaling vereist op het moment van boeking. Men moet ten minste zeven (7) dagen voor aankomst boeken. Kortingen variëren tussen de 20% en 50% op geselecteerde tarieven. Uitgesloten data kunnen van toepassing zijn. Aanvullende voorwaarden en beperkingen zijn van toepassing. Deze verschillen per merk en regio. Ga voor meer informatie naar www.hhonors.com/weekends.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een gewaardeerd gastenloyaliteitsprogramma dat frequente reizigers een snelle manier biedt om die beloningen te ontvangen die zij het liefst willen hebben. Het is het enige gastenloyaliteitsprogramma dat Points & Miles aanbiedt zonder uitgesloten data en zonder capaciteitslimieten in meer dan 3600 hotels. Leden kunnen zowel HHonors-punten als Airmiles verdienen tijdens hetzelfde verblijf, tegen nagenoeg elk tarief, in deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Naast HHonors-punten voor gratis overnachtingen kunnen Hilton HHonors-leden ook punten inwisselen voor koopwaar, vakantiepakketten, beloningen in de vorm van 'unieke ervaringen' en nog veel meer. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich online inschrijven op HiltonHHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het wereldwijd toonaangevende hospitality-bedrijf dat actief is in een breed segment van de accommodatiesector, van luxe hotels en resorts met volledige bediening tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse-hotels. Al 91 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, dienstverlening, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met zijn wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie om zijn gasten een uitzonderlijke ervaring te bieden. De merken omvatten meer dan 3600 hotels en 600.000 kamers in 82 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf Hilton HHonors®, het beloningsprogramma van wereldklasse voor gasten. Ga voor meer informatie over de onderneming naar www.hiltonworldwide.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803

scott.carman@hilton.com