Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PROGRAMMARADEN KIEZEN SLAM!TV

Hilversum, 6 december 2010 - Vandaag maakte de Stichting Algemene Programma Raad (APR), de programmaraad voor Amsterdam en omstreken, bekend SLAM!TV te adviseren in het wettelijk analoge basispakket. De APR vindt het belangrijk een muziekzender in het pluriforme basispakket te behouden.

Hiermee volgt de APR het standpunt van onder andere de Programmaraden IJsselland/NOP/Zuid Drenthe, de Haagse Programmaraad, de Programmaraad Flevoland, Programmaraad ABCNZ, de Programmaraad Zoetermeer en de Programmaraad Brabant. Een aantal raden is voornemens SLAM!TV te adviseren. Het totaal aantal positieve adviezen representeert dan ruim 2 miljoen kabelhuishoudens. De komende weken zullen nog meer vergaderingen en presentaties volgen en gehouden worden.

Jacqueline Bierhorst, Algemeen Directeur SLAM!FM B.V.: "Het is fantastisch dat veel programmaraden de keuze maken om muziektelevisie te behouden in het analoge basispakket. Muziektelevisie is een niet weg te denken onderdeel in het leven van jongeren en vele muziekliefhebbers. SLAM!TV wil een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nationale muziekcultuur en stelt zich tot doel Nederlandse artiesten een venster te blijven bieden dat overal en op ieder televisietoestel te zien is."

SLAM!TV biedt muziektelevisie, voor en door jongeren, interactief en toegankelijk voor heel Nederland.

Noot voor de redactie,