Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hilversum, 6 december 2010

DEAN & SITA MAKEN KERSTSINGLE WINTERWONDERLAND

Disney Channel presentatoren Sita en Dean hebben samen een kerstsingle en videoclip opgenomen. Vanaf morgen is de remake van 'WinterWonderland' te zien op Disney Channel. Niet alleen Dean & Sita, maar ook Mickey, Donald en vele andere Disney-karakters komen in de video terug. De winterse clip is opgenomen in Disneyland Paris.

Ook My Camp Rock-winnaressen Mayleen en Cheyenne hebben een kerstsingle opgenomen. Zij hebben een nieuwe versie gemaakt van de kersthit 'Santa Claus is coming to Town'. Beiden nummers staan op dezelfde single die exclusief bij Free Record Shop verkrijgbaar is.

De videoclips van de singles gaan morgen op Disney Channel in premiere. Daarnaast staan er op zaterdag 11 december diverse optredens gepland. Zo zijn Dean en Sita onder andere te vinden in de Free Record Shop in Naaldwijk en in Bataviastad.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober 2009 gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. Sinds 22 juni is de zender in heel Vlaanderen te ontvangen via Telenet en Belgacom.