Ingezonden persbericht


CH3ENAS, DE OPLOSSING OM MULTIMEDIADOCUMENTEN THUIS OP TE SLAAN EN TE DELEN


* Eenvoudige configuratie en een functioneel en praktisch design


* Het ideale apparaat voor MKB en voor gezinnen met meer dan één computer


* Een eenvoudige en snelle oplossing tegen een aantrekkelijke prijs

Amersfoort, 6 december 2010 - Conceptronic, specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt, presenteert de CH3ENAS, het ideale apparaat om documenten en multimedia op het netwerk op te slaan en te delen. Dit nieuwe product van Conceptronic is zeer geschikt voor gezinnen met meer dan één computer, aangezien multimediabestanden niet alleen op de eigen PC worden opgeslagen, maar ook op het netwerk kunnen worden gedeeld. De CH3ENAS vereist geen ingewikkelde configuratie en maakt een eenvoudig beheer van documenten mogelijk; op en buiten het netwerk, waardoor het apparaat eveneens een ideale oplossing voor midden- en kleinbedrijven vormt.

Dankzij de CH3ENAS kun je allerlei documenten op één en dezelfde plaats opslaan en deze toegankelijk maken vanaf alle computers van het netwerk door de CH3ENAS eenvoudigweg op een router aan te sluiten. Met het toestel is het eveneens mogelijk muziek, afbeeldingen, films en multimediadocumenten weer te geven via multimediaspelers die compatibel zijn met de televisie. Een leuke manier om deze momenten met de familie te delen!

PM van Til, Product Manager van Conceptronic legt uit dat, 'een apparaat zoals CH3ENAS is ontwikkeld om de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verbeteren bij gezinnen die meer dan één computer in huis hebben die hun multimediabestanden bovendien willen delen. De CH3ENAS vereenvoudigt eveneens het werk voor MKB waar de gegevens nu op een gecentraliseerde manier kunnen worden gedeeld. Conceptronic heeft in een enkel apparaat gebruiksgemak en hoogwaardige technologie weten te verenigen en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs'.

CH3ENAS beschikt over een AV UPnP multimedia server, een FTP server (voor toegang van buiten het lokale netwerk) en een iTunes server (maakt het mogelijk om de multimediabibliotheek vanaf alle computers van het netwerk te betreden) zodat de hele familie toegang tot alle muziek heeft. De CH3ENAS beschikt over een Gigabit netwerkaansluiting (LAN) USB 2.0 host en een SATA-aansluiting (compatibel met harde schijven van 3,5' tot 2 TB). De CH3ENAS is compatibel met de besturingssystemen Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Linux 2.6 en hoger, Windows 7, Mac OS X 10.5 en hoger.

Adviesverkoopprijs: ¤ 79,90

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal of testproducten contact op met onderstaande perscontacten.

Over Conceptronic: www.conceptronic.net
Conceptronic, het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance, is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten⤐ en klein zakelijke markt. Sinds de start tien jaar geleden heeft Conceptronic een belangrijke positie bereikt binnen de consumentgeoriënteerde ICT-markt door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van de nieuwste technologie met exclusieve ontwerpen die aansluiten op de lifestyle van de consument. Tegenwoordig heeft Conceptronic een uitgebreid netwerk distributeurs en retailers in meer dan 30 landen binnen en buiten Europa. Het gehele assortiment bestaat uit: Grab'nGo Collection, Lounge Collection, Networking Collection en Connectivity Collection.