Frank Molnar goes Nuts!

06/12/2010 17:34

FIELD / URBAN COMMUNICATION

Antwerpen - Amsterdam - 6 december 2010 - Deze maand nog pakt Frank Molnar uit met een nieuw gaming-concept dat de naam 'GameNuts' draagt. Samen met zijn vertrouwde kompanen Nicolas Dickers en Bert Pollet vormen ze het gezicht van 'GameNuts'. Het trio lanceert een nieuw medium rondom gaming lifestyle.

Gaming lifestyle is de sterke kant van dit trio. Ze weten hoe je kwalitatieve televisie/reportages moet maken, en zullen vanaf dag één alles uit de kast halen om een fantastisch product te leveren.

Another gaming platform? Ja! Gamen zit nog steeds in de lift. Marktonderzoek in Vlaanderen en Nederland en de nodige gesprekken met games producers de voorbije maanden waren voldoende om ons te overtuigen om deze stap te zetten. Het wordt wel geen ordinaire webtv, maar revolutionaire reportages waarin Frank, Nicolas en Bert steeds op zoek gaan naar exclusieve reportages met een sterke focus op videogames.

Laat het duidelijk zijn, dat het trio jarenlange ervaring heeft op gamingvlak, en met een nieuw concept op de proppen komt om onder andere hun website volledig voor gamers te maken. En dat natuurlijk ook met medewerking van rasechte gamers. Het ervaren en dynamisch team heeft ook het voordeel van de flexibiliteit. Samen trekken deze drie gamers het avontuur tegemoet om het land der videogames nieuw leven in te blazen.

www.GameNuts.be en www.GameNuts.nl gaan op maandag 17 december live en beloven nu al de meest spraakmakende gamingwebsites van de BeNeLux te worden. De andere concepten en nieuwe gezichten van GameNuts worden nog deze maand bekend gemaakt. Zet je dus maar schrap, want Frank Molnar gaat volledig Nuts! En deze keer kent hij geen genade!

"Het is een verademing om eindelijk met dit ambitieus project naar buiten te mogen komen, na maanden lang achter de schermen gewerkt te hebben is het opnieuw tijd om er keihard voor te gaan en met 10 jaar ervaring in de gamesindustrie hebben we het beste gamingplatform ooit gecreëerd en met trots kan ik zeggen dat dit terug een platform is waar een ziel inzit en waar er met passie en plezier aan gewerkt wordt " aldus Frank Molnar.

Nicolas Dickers : "We worden niet zomaar een gaming website. We worden 'DE' referentie bij uitstek. Dagelijks komen er nieuwe video reportages met de heetste updates uit de games industrie"

"Met GameNuts kunnen we eindelijk ons eigen ding doen en om dat dan nog eens met vertrouwde collega's, dat is een droom!" straalt Bert Pollet.

GameNuts, de gaming website bij uitstek lanceert op maandag 17 december om 14u00. GameNuts brengt previews en reviews, behind-the-scene info en nog veel meer om duimen en vingers van af te likken. GameNuts wordt gepresenteerd door Frank Molnar, Nicolas Dickers en Bert Pollet.

Meer over de GameNuts:

Frank Molnar startte zijn games cariere als PR Manager bij Contact Data in 1998. Daar werkte hij op Activision, Lucas Art, Disney Interactive en Nintendo. In 1999 werd hij er Marketing Manager Benelux. In 2001 maakte Frank de overstap naar de media en startte mee JIMtv op waar hij GAMEPOWER presenteerde. In 2003 richtte hij GUNK Magazine op. Een jaar later begon GUNK op TMF en nadien, in 2008 op VT4/SBS. Op 1 mei 2009 werd GUNKtv als digitale zender opgestart.

Nicolas Dickers begon zijn trip in de gamesindustrie in 2004 als news-editor voor de GUNK gaming website. Al gauw merkte de kernredactie zijn tallentvolle pen op en stuurde deze prille redacteur de wereld rond. In 2006 trad hij toe tot de kernredactie van het GUNK-magazine en was hij voor het eerst te zien als co-host voor GUNKtv op de jongerenzender TMF/SBS. In de daarop volgende jaren ontpopte Nicolas 'Nic D' zich tot multitalent en werd hij een van de belangrijkste gaming gezichten van Vlaanderen. The Gameshow, Start to Game, Retromania en Console Tv zijn slechts enkele gameprogramma's waar hij frontman was.

Bert Pollet studeerde in 2003 af als journalist van de Artevelde Hogeschool in Gent en was jarenlang in de weer om een echte pro-gamer te worden. Hij ontpopte zich al snel tot rasechte gamer. Geen spel te groot of te klein, bizar of mainstream, Bert is overal thuis. Zijn jonge carière in de media maakte Bert als spitsvondige interviewer en game reviewer bij GUNK waar hij de gelegenheid kreeg om de grote game developers aan de tand te voelen. Hij presenteerde tal van game programma's op TMF/SBS en GUNK. Daarnaast bewees hij zich als televisiemaker door met Ivan Heylen door Amerika te trekken als regisseur voor 'The One Man Road Trip.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Voor meer info, contacteer ons op

pers@gamenuts.be

frank@gamenuts.be

(F) +32(0)3 336 39 35

(T) +32(0)3 336 39 34

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel