Ingezonden persbericht


Nicky Pastorelli 9e en 11e in de laatste FIA GT1 2010 races in San Luis, Argentinië

Het laatste raceweekend van de FIA GT1 wereldkampioenschap van 2010 was op het circuit van San Luis in Argentinië. Nicky Pastorelli rijdend in de Lamborghini Murcielago RS670 van het All-Inkl.com team eindigde de Qualifying race op een 9e en de Championship race op een 11de plaats.

Nicky Pastorelli: "Op het resultaat na was het toch wel een positief weekend. Het is een fantastisch circuit om op te rijden. Het is heel erg mooi en speciaal door de vele hoogte verschillen. Het loopt om een meer heen tussen de bergen door en je rijdt tussen muren in, maar het heeft wel weinig grip."

"Wij waren hier als één van de weinige teams nog nooit geweest, dus de trainingen waren voor ons van groot belang. Helaas door de regen konden we niet veel rijden. Dit betekende dat we de kwalificatie in moesten na maar 10 rondes te hebben getest. Een 7de plek was dus erg goed."

"In de Qualifying race ging helaas de pitstop niet geheel vlekkeloos en zagen we beide bijna niets vanwege veel olie van een andere auto op de voorruit dus eindigde we als negende."

"De Championship race begon met een erg goede start, maar helaas werd ik er halverwege de eerste ronde af gereden en dus moest ik als laatste aansluiten. Uiteindelijk zijn 11de geworden waar ik heel heel blij mee ben want inhalen is hier moeilijk. Er wordt hier zo weinig gereden dat er naast de ideale lijn veel zand ligt dus als je wilt inhalen is het erg glad."

"Het was een super mooi seizoen. Wel zou ik volgend jaar wat meer geluk willen hebben. Ik wil graag het All-inkl.com Racing Team met al zijn mensen bedanken voor dit seizoen en voor hun harde werk. Rene Munnich (eigenaar) en Marc Basseng (teammanager) in het speciaal."

Voor informatie ga naar de website: www.pastorelli.nl

Nicky Pastorelli wordt gesponsord door:

BDO in Nederland is lid van BDO International, dat wereldwijd actief is en qua omvang het vijfde accountancy- en adviesnetwerk, met meer dan 1000 vestigingen in ruim 100 landen.

BDO gelooft in een persoonlijke benadering; sterke relaties met cliënten en op maat gemaakte oplossingen. BDO realiseert zich dat zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met complexe vraagstukken te maken hebben. BDO biedt daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemerschap. Dat is wat BDO bedoelt met vrij ondernemen.