Politie Gelderland-Midden

Man in woning overvallen

Publicatiedatum: 6-12-2010 21:30:37

ELST - Een 28-jarige inwoner van Elst is maandagavond 6 december in zijn woning aan de Nieuwslag overvallen door twee mannen. Het slachtoffer raakte bij de overval licht gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer was volgens zijn zeggen rond 18.30 uur thuis toen de twee belagers op de deur klopten en zijn woning binnendrongen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is op dit moment nog onduidelijk. De overvallers zouden vervolgens het slachtoffer hebben gedwongen met hen naar buiten te gaan. Eenmaal buiten wist de man aan zijn belagers te ontkomen en in zijn auto te stappen. Toen hij weg wilde rijden, zouden de overvallers zijn autoruit hebben ingeslagen, waardoor hij verwondingen opliep. De man slaagde er uiteindelijk in weg te rijden en de politie te waarschuwen. Hij is later die avond bij de huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld. Het is tot dusver nog onbekend of er bij de overval iets is buit gemaakt.

Signalement
Het zou gaan om twee mannen met een licht getinte huidskleur. Ze waren beiden gekleed in een grijs/zwarte trui, donkerkleurige broek, van een soort joggingstof en een wollen muts die tot net boven de ogen was getrokken. De overvallers zijn er met auto vandoor gegaan, vermoedelijk in de richting van Elst. Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord of die andere informatie hebben die de politie kan helpen bij haar onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

voor nadere informatie:
Perspiket Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 (bereikbaar tot 22.30 uur)

---