Gemeente Loenen aan de Vecht


Gedragsverandering: hoe ga je daarmee om?

Als je partner, moeder of vader niet meer weet hoe je koffie moet zetten, vergeten is waar de huissleutels liggen, welke dag het vandaag is en als allerlei dagelijkse handelingen niet meer vanzelfsprekend zijn, kan dat komen door gedragsveranderingen die optreden bij geheugenproblemen, dementie, Parkinson en beroerte.

Dit drijft de omgeving soms tot wanhoop. Hoe je daarmee beter om kunt gaan is het onderwerp van dit informatiecafé Breukelen-Loenen en zal worden ingeleid door Anke Prins, die als psychologe werkzaam is bij Zuwe. Ook ontmoet u lotgenoten en zorgprofessionals waarmee u op ongedwongen wijze kunt praten. We zorgen voor een drankje en er is een live muzikaal intermezzo. Hebt u vervoer nodig, bel dan met Graag Gedaan, tel. (0346) 263800

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 7 december van 19.30 tot 21.00 uur in 't Trefpunt, Beatrixstraat 9a, Breukelen. U bent van harte welkom. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met Steunpunt Mantelzorg van Tympaan, mob 06 - 45103660.