Gemeente Binnenmaas

Praat mee over jeugdbeleid Binnenmaas

In de gemeente Binnenmaas wordt gewerkt aan nieuw beleid voor de jeugd. In het beleidsplan jeugd voor 2011-2014 worden alle plannen, ideeën en acties van de gemeente voor alle kinderen en jongeren in Binnenmaas voor de komende jaren vastgelegd. Het gaat over onderwijs, over gezondheid, over vrije tijd, over veiligheid en over meedoen.

Maar de gemeente wil ook graag de inbreng van ervaringsdeskundigen: de jongeren zelf. Daarom zijn er bijeenkomsten georganiseerd waar jongeren zelf hun mening kunnen geven. Er zijn er nog twee te gaan, dus ben je 12 jaar of ouder, grijp dan je kans en zeg wat je vindt:
* Dinsdag 7 december in Question aan de Laan van Westmolen in Mijnsheerenland (voor jongeren uit Mijnsheerenland, Westmaas en Heinenoord)

* Donderdag 9 december in The Point aan de Sportlaan in Puttershoek (voor jongeren uit Puttershoek en Maasdam)

De avonden zijn steeds opgesplitst in twee delen: van 19.30 tot 20.15 uur kunnen tieners tussen 12 en 16 jaar meepraten over het jeugdbeleid. Van 20.30 tot 21.30 uur komen de jongeren van 16 jaar en ouder aan bod.

Wie verhinderd is, maar toch graag zijn of haar ideeën, mening, ervaringen of tips wil doorgeven, kan een email sturen naar info@binnenmaas.nl en erbij zetten dat het over jeugdbeleid gaat.