Gemeente Beek


Informatieavond Hartveilig wonen en werken in Beek

De gemeente Beek gaat het aantal openbaar toegankelijke Automatisch Externe Defibrillatoren (AED) in de gemeente uitbreiden. In navolging van de kern Beek, waar in 2009 al 7 AEDâs zijn opgehangen, zullen nu ook in de kernen Geverik, Genhout, Kelmond, Neerbeek en Spaubeek AEDâs worden opgehangen. Tevens starten we een nieuwe wervingsactie om ook voor deze kernen voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen ten behoeve van âHartveilig wonen en werken in Beekâ.

Informatieavond Geverik / Kelmond

In december vinden er in de kernen informatieavonden plaats, waar geïnteresseerden uitleg krijgen over de werking van het systeem en waar ook leden van de EHBO-vereniging aanwezig zijn, die uitleg geven over de praktijk. Voor Geverik en Kelmond vindt de informatieavond plaats op:

* dinsdag 7 december in het Bakhoes in Geverik

De avond start om 19.30 uur. Tijdens de avond zal aandacht worden geschonken aan het nut van hartveilig wonen en werken in Beek, aan de werking van het systeem AED-alert en aan de werking van de kast en de AED. Geïnteresseerden voor de informatieavond worden verzocht zich aan te melden via mail info@gemeentebeek.nl of telefonisch 046 â 43 89 222. Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt. U kunt hier ook terecht voor nadere informatie.
Â