Gemeente Dalfsen

Dalfser college bezoekt bedrijven

02-12-2010

Op dinsdag 7 december bezoekt het college van burgemeester en wethouder weer een tweetal lokale ondernemers. Dit keer staat een bezoek gepland bij Classic Jaap en Bel Leerdammer in de kern Dalfsen.

De bezoeken zijn voor bestuurders en ondernemers een gelegenheid zich op de hoogte te stellen van actuele ontwikkelingen en opinies.

Ondernemers uit de gemeente Dalfsen stellen het op prijs om in de eigen bedrijfsomgeving hun bedrijf te presenteren. Deze signalen krijgen leden van college bijvoorbeeld via de jaarlijkse bedrijfscontactavond en bijeenkomsten van ondernemerskringen. De bezoeken aan bedrijven binnen de gemeente Dalfsen worden maandelijks afgelegd.

In economische tijden als deze wordt bij de bedrijfsuitoefening veel van ondernemers gevraagd om de omzet op peil te houden, en bij onder druk staande winstmarges, de productiekosten en kosten van bedrijfsvoering onder controle te houden. Voor het college is interessant om te horen op welke wijze hierop bij individuele bedrijven wordt ingespeeld met creativiteit, innovatie en duurzaamheid.