100-jarige viert verjaardag met nieuwe scootmobiel

03/12/2010 15:50

Welzor g Nederland B.V.

Op 7 december 2010 overhandigen Welzorg en de gemeente Soest een scootmobiel aan de heer Le Clerq, die op deze dag 100 jaar wordt. Een bijzonder moment voor alle partijen. "Welzorg vindt het belangrijk dat mensen -ongeacht hun leeftijd en beperkingen- actief en mobiel kunnen blijven. Er moet worden voorkomen dat zij in een isolement terecht komen. Een scootmobiel levert hier een belangrijke bijdrage aan", aldus Richard Edelman, vestigingsmanager Welzorg Amersfoort.

De gemeente Soest die de scootmobiel vanuit de Wmo verstrekt aan de 100-jarige de heer Le Clerq sluit zich hierbij aan. ''Een scootmobiel is een praktische uitkomst wanneer bewegen niet meer zo makkelijk gaat. Wij zijn erg blij dat de heer Le Clerq op deze memorabele leeftijd voor het eerst gebruik kan gaan maken van een scootmobiel", aldus Rosan Coppes, wethouder Wmo van de gemeente Soest.

Uitreiking scootmobiel

Als persrelatie bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze feestelijke overhandiging van de scootmobiel aan de 100-jarige de heer Le Clerq op dinsdag 7 december om 11 uur op onderstaand adres:

Vredehofstraat 30-509

3761 HC Soest

Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met:

Ilse Kaljee, Welzorg Nederland via 06 - 11 356 878 of ilse.kaljee@welzorg.nl





http://www.welzorg.nl