Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Duotuin valt in de prijzen

Tuin van het Jaar 2010

Duotuin uit Oud-IJsselmonde heeft een prijs gewonnen: tuin van het jaar 2010. Reden voor Norbert Swaneveld van het dagelijks bestuur voor een bezoek aan dit bedrijf. Namens het bestuur van IJsselmonde feliciteerde hij de eigenaren met het behaalde succes. Hij overhandigde een taart met de opdruk van de foto van de winnende tuin.

Tom Mosman en Margriet Essink van de firma Duotuin aan de Bovenstraat in Oud-IJsselmonde ontwerpen tuinen, tuinmeubels en kunst. Met een door hen aangelegde tuin in de Hoekse waard hebben zij de eerste prijs gewonnen in de categorie 200-500 m2 Tuin van het Jaar 2010. Een prestatie om trots op te zijn! Het is niet de eerste keer dat Duotuin in de prijzen valt. Duotuin is een uniek bedrijf, dat het ontwerpen van tuinen combineert met creatief kunstenaarschap. Door de brede scholing op tal van disciplines zijn de ondernemers in staat een optimaal design te combineren met een krachtig resultaat.

Het algemene oordeel van de jury luidt dat de winnende tuin een schoolvoorbeeld is van creativiteit en vakmanschap wat ontwerp en aanleg betreft. Het cijfer wat de jury gaf was een 9,1. De eigenaren van de winnende tuin kozen nadrukkelijk voor de signatuur van Duotuin. Huis en tuin ondergingen gelijktijdig een metamorfose met groots resultaat. Het uitzicht op het achterland is optimaal, toch biedt de tuin de gewenste beschutting en privacy.