Gemeente Onderbanken


Onderzoek gebruik Regiotaxi

Uit het cliënt-tevredenheidsonderzoek van de Wmo en het tevredenheidsonderzoek van de Regiotaxi blijkt dat het gebruik van de Regiotaxi in Onderbanken sterk is gedaald. Deze tendens is binnen de regioâs Parkstad en Maastricht alleen waar te nemen in onze gemeente. Als verantwoordelijke voor het Wmo-vervoer van de Regiotaxi willen wij dat dit vervoer, voor zover mogelijk, voldoet aan uw behoeften en/of wensen. Daarom wil het college via een korte enquête van u horen waarom het gebruik van de Regiotaxi is verminderd.

Geef uw mening
Alle pashouders die vanaf 1 januari 2010 geen gebruik (meer) hebben gemaakt van de regiotaxi ontvangen deze week een korte vragenlijst. Wij verzoeken u vriendelijk om de enquête in te vullen en terug te sturen naar afdeling welzijn/Wmo van de gemeente. Daarvoor kunt u de meegestuurde antwoordenvelop gebruiken. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Klachten melden
Heeft u klachten over het gebruik van de Regiotaxi? Geef deze dan door aan het Projectbureau Regiotaxi via telefoonnummer 0900 33 10 550 of 0475 77 21 22. Als u, om welke reden dan ook, uw klacht niet rechtstreeks bij het projectbureau wil neerleggen kunt u ook contact opnemen met het Wmo-loket van de gemeente via telefoonnummer 045 527 87 87. De gemeente zorgt er dan voor dat uw klacht wordt doorgeleid. U vindt deze telefoonnummers voortaan ook in de colofon van de gemeentepagina in Onderbanken Journaal.