Gemeente Edam-Volendam

Weet u kandidaten voor het Molenaar & Zwarthoed Stimuleringsfonds 2010?

NK sportkampioenen 2008 Net als vorig jaar worden sportverenigingen en culturele instellingen in de gelegenheid gesteld kandidaten op te geven voor het Molenaar & Zwarthoed Stimuleringsfonds 2010. De commissie heeft dan ruimschoots de tijd om een selectie te maken uit de toegezonden aanmeldingen van de verenigingen en instellingen. Op de volgende onderdelen kan men kandidaten opgeven:


* Een sporter die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft verricht in zijn/haar tak van sport

* Een sporter die veel tijd over heeft voor zijn/haar sport en vele uren traint om iets te bereiken

* Vrijwilligers of trainers die veel tijd besteden aan training en begeleiding van de jeugd bij een (sport)vereniging of instelling
* Iemand die een bijzondere prestatie heeft verricht op het culturele vlak

Wij verzoeken u ons zo uitvoerig mogelijk in te lichten over de opgegeven kandidaten.

Als u vindt dat er in uw vereniging iemand is, die voor deze prijs in aanmerking komt, wilt u dit dan vóór 1 januari 2011 a.s. schriftelijk mededelen of e-mailen aan onderstaand adres. De nominatie wordt alleen toegekend aan individuele sporters, teams komen niet voor deze prijs in aanmerking. Een uitblinker in een team/groep of gezelschap kan uiteraard wel opgegeven worden.

Bij opgave van een kandidaat graag vermelden waarom uw bestuur vindt dat dit lid van uw vereniging voor deze prijsnominatie in aanmerking komt.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats tegelijkertijd met de huldiging van de Nederlandse Kampioenen van de Gemeente Edam-Volendam over het jaar 2010. De genomineerde kandidaten krijgen hiervoor persoonlijk een uitnodiging. Tevens wordt dan bekend gemaakt waar en wanneer de huldiging plaatsvindt.

Gezien de selectieprocedure wil ik u nogmaals verzoeken de kandidaten zo snel mogelijk aan te melden.

kandidaten aanmelden op onderstaand adres:

Molenaar & Zwarthoed Stimuleringsfonds

p/a Ruige Muts 9

1132 PM VOLENDAM e-mail: n.steur@edam-volendam.nl