Gemeente Dantumadeel


Noordoost Friese gemeenten weer gezamenlijk naar Bedrijven Contactdagen

Net als vorig jaar gaan de Noordoost Friese gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel samen naar de Bedrijven Contactdagen. De voorbereidingen voor het Ondernemersplein Noordoost Fryslân zijn onlangs opgestart door de gemeenten en de deelnemende bedrijven. Nieuw is dat er dit jaar een aparte website komt voor de Noordoost Friese deelnemers. Vorig jaar werd al gebruik gemaakt van Twitter, die wordt ook dit jaar weer ingezet. De Bedrijven Contactdagen vinden op 22 en 23 maart 2011 plaats in Leeuwarden.

Eerste voorlichtingsavond
Op 8 december a.s. om 20.00 uur organiseren de gemeenten in Old Dutch te De Westereen, een eerste informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerde Noordoost Friese ondernemers. Op die avond worden ook de plannen onthuld voor een website, waar de ondernemers alle praktische informatie rond het Ondernemersplein NOF 2011 kunnen vinden. Deze website is vanaf begin 2011 te vinden via www.bcd-nof.nl. Ook zijn de voorbereidingen van het Ondernemersplein NOF net als vorig jaar te volgen via www.twitter.com/nofatbcd.

Regionale netwerk versterken
Het gezamenlijke plein biedt ondernemers uit de vijf gemeenten de kans hun regionale netwerk te versterken. Daarnaast wordt gezamenlijk publiciteit aan het plein gegeven. De vorige jaren was het Ondernemersplein Noordoost Fryslân het grootste plein van de Bedrijven Contactdagen.