Bedrijfsuitje: walvissen en dolfijnen op de werkvloer

07/12/2010 14:46

Museum Naturalis

Walvissen en dolfijnen zijn boeiende dieren, zeker op sociaal gebied. Als geen ander kent gedragstherapeut Toinny Lukken al hun facetten. Zij was jarenlang orka- en dolfijnentrainer van het Dolfinarium, waar ze nu werkzaam is als opleidingscoördinator. Zij laat in het bedrijfsarrangement 'walvissen en dolfijnen op de werkvloer' bij Naturalis zien hoe bedrijven en organisaties kunnen leren van het dolfijnenbestaan.

De energieke Toinny geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het dierenrijk en de gedragstheorie antwoord op vragen zoals: Hoe zorg je voor een goede werksfeer? Hoe komen je collega's tot hun recht? Hoe krijg je collega's gemotiveerd? Hoe ga je samen voor het grotere doel? Haar presentatie wordt ondersteund door veel film- en beeldmateriaal.

Na afloop of voor aanvang van de lezing heeft u de mogelijkheid het museum en de tentoonstelling Walvissen te bezoeken. In deze tentoonstelling ziet u hoe de walvissen en dolfijnen langzamerhand de zee veroverden en zich hebben aangepast aan het leven in water. Lichteffecten, filmbeelden en geluiden dompelen u onder in de wereld van de diepe oceaan, gigantische skeletten hangen aan het plafond. Met het betreden van Walvissen daalt u af in de diepzee.

Bij dit programma is de lezing, een lunch, een borrel en entree tot het museum en de tentoonstelling Walvissen inbegrepen. Het programma is geschikt voor groepen van 10 tot 175 personen. De kosten zijn 75,00 euro per persoon (excl. BTW) op basis van een groepsgrootte van 35 personen.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot deze lezing? Aarzel niet er bij ons naar te informeren. Naturalis heeft meer bedrijfsarrangementen: in 'the Real Bling Bling' leert u edelstenen herkennen en in 'Strijd om de diversiteit' strijdt u tegen uw collega's in het museum. Kijk op www.naturalis.nl voor meer informatie of bel 071-56 87 700.





http://www.naturalis.nl