Gemeente Grave

Sportcursussen scholieren groot succes!

Inschrijven kan nog
In september 2010 zijn sportverenigingen in de gemeente Grave voor het eerst gestart met het aanbieden van sportcursussen. Kinderen van de basisschool konden zo op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sporten. Ze konden kiezen uit diverse verschillende sporten, variërend van voetbal en tennis, tot muay thai en hengelsport.

Met meer dan 100 aanmeldingen hebben de kinderen uit de gemeente Grave zich massaal ingeschreven voor de kennismakingscursussen op www.sjorssportief.nl. Vooral muay thai, schaatsen & hockey waren erg populair. Inmiddels is er bij de sporten die snel vol waren ook weer plaats en zijn er zelfs nieuwe sporten bij gekomen. Het hele schooljaar door kan er op de website www.sjorssportief.nl nog ingeschreven worden voor de verschillende sporten. De kinderen kunnen kiezen uit ruim 20 cursussen voor slechts ⬠6, - per cursus.

Informatie
Meer informatie bij mevrouw M. Kerstens â Gerrits, cluster Welzijn & Onderwijs, (0486) 477 277 of kijk op www.sportstimuleringnederland.nl.