Vestia


7-12-2010

Alle appartementen Avesstaete in Ypenburg vóór de feestdagen bewoond.
---

Avesstaete is het nieuwste op te leveren complex van Vestia Nootdorp. Dit bijzondere project is mooi gelegen aan de Knobbelzwaansingel in het stadspark van de wijk Singels in Ypenburg. De appartementen bevinden zich dicht bij het winkelcentrum van Ypenburg en het openbaar vervoer. Momenteel worden de appartementen opgeleverd. Vóór de feestdagen zijn alle woningen bewoond.

Appartementen
De appartementen zijn bedoeld voor de doelgroep vanaf 27 jaar. Het complex heeft 96 appartementen, waarvan er 21 stuks aan de Gemiva-SVG Groep worden toegewezen. In totaal zijn er 75 woningen beschikbaar voor de reguliere verhuur. De beplanting aan de voorzijde van het gebouw is aangebracht en dit geeft het een mooie uistraling.

Huismeester
De huismeesterruimte op de begane grond is nog niet beschikbaar. De huismeester, Ron Meurink is wel vanaf de eerste oplevering van de woningen aanwezig. Hij is van maandag- t/m donderdagmiddag in het complex te vinden. Hij is het aanspreekpunt voor alle bewoners en zorgt ervoor dat alles er netjes uit blijft zien.

Vóór de feestdagen bewoond
Momenteel worden de appartementen opgeleverd. Vóór de feestdagen zijn alle woningen bewoond.
Alle huurders hebben een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en voor het complex is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Keuze in wonen
Vestia wil in de steden en dorpen waarin zij actief is, een grote variatie aan woonmilieus bieden. Om de keuze in wonen groter te maken, investeren we daarom fors in vernieuwing van buurten en wijken om differentiatie in woningbezit te realiseren.


*

*

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.