Politie Limburg-Zuid

Twee-broertjes-Raets weggelopen

07-12-2010 | 18:21 | Beek

De politie is sinds vanmiddag op zoek naar de twee broertjes Jeremy (11) en Joey (13) Raets, wonende aan de Prins Mauritslaan in Beek (L). Ze zijn weggelopen.

Jeremy (links op de foto) en Joey (rechts op de foto) zijn blank en hebben beiden een smal postuur.

Jeremy heeft sproeten in zijn gezicht en hij is 1.40 meter. Hij draagt een bruine winterjas en een grijze muts, een grijze ribbroek (strak model) en donker groene schoenen. Hij heeft een zwarte rugzak met het opschrift "Anubis" bij zich.
Zijn moeder heeft hem vanmorgen om 8.20 uur bij de basisschool aan de Beijensweide in Neerbeek afgezet.

Joey is ongeveer 1.50 meter en hij draagt een zwarte jas en een zwarte muts. Hij heeft een spijkerbroek en zwart/rode sportschoenen aan. Hij is vanmorgen om 07.15 uur met zijn fiets naar zijn school vertrokken, gelegen aan de Campus de Helix aan de Rijksweg in Maasmechelen (B). Zijn felgekleurde fiets, waarvan het zadel stuk is, is waarschijnlijk van het merk Batavus.

Vanmiddag bleek dat de kinderen niet op school zijn geweest. Ze hebben geen geld en geen telefoon bij zich. De broertjes zijn al vaker weggelopen, maar uiteindelijk altijd weer naar huis teruggegaan. Ze verbleven dan op straat of in openbare ruimten en/of winkelcentra.

Gelet op het koude weer is het niet wenselijk dat de kinderen buiten verblijven en zijn ouders en politie op zoek naar de kinderen. Mensen die de broertjes Jeremy en Joey Raets vandaag nog gezien hebben of weten waar ze nu zijn, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Thema's

beek