Gemeente Zederik


Vrijwilligersprijs Zederik 2010

Jaarlijks reikt het college van Zederik de `Vrijwilligersprijs Zederik' uit. Deze prijs is bedoeld voor iemand - woonachtig in Zederik - die zich op bijzondere wijze vrijwillig verdienstelijk maakt of heeft gemaakt voor de Zederikse samenleving.

Dit kan zijn binnen een vereniging of op een ander maatschappelijk terrein. Het gaat daarbij uiteraard om niet-betaalde arbeid of diensten. Kortom wij zijn op zoek naar iemand die actief is voor zijn of haar medemens!
De uitreiking vindt plaats op dinsdag 7 december, de landelijke dag van de vrijwilliger!

Misschien is er wel iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat hij/zij de aangewezen kandidaat is om dit jaar de "Vrijwilligersprijs" te ontvangen en zo eens extra in het zonnetje kan worden gezet. Draag die persoon dan bij ons voor en beschrijf waarom u vindt dat hij/zij de prijs verdient.

U kunt een kandidaat voordragen tot dinsdag 2 november a.s.! Kandidaten kunnen zowel schriftelijk als via een e-mail worden voorgedragen. Het postadres is: Gemeente Zederik, t.a.v. D. Welling, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Het e-mail adres is: vrijwilligersprijs@zederik.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dianne Welling, telefoon (0183) 35 65 08.

Uitreiking vrijwilligersprijs 2009
In 2009 werd uitgereikt aan mevrouw van der Ham - de Bruijn uit Nieuwland. Zij ontving de prijs omdat zij al meer dan 30 jaar de collecte voor verstandelijk gehandicapten coördineert in Nieuwland. Daarnaast verricht ze ook nog vrijwilligerswerk voor de kerk.