Gemeente Deurne


Gemeente organiseert theatervoorstelling voor vrijwilligers

Gemeente Deurne en SWD

Sinds enkele jaren schenkt de gemeente Deurne in samenwerking met Steunpunt Vrijwilligerswerk Deurne aandacht aan de landelijke "Dag van de Vrijwilliger". Dit jaar zijn de collectanten van diverse stichtingen uitgenodigd.

Ze kunnen op 7 december genieten van een theatervoorstelling van Theatergroep Klapstuk in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in Zeilberg.

Elk jaar wordt er een groep vrijwilligers uitgenodigd om te komen genieten van een leuke voorstelling. Dit jaar heeft de gemeente er samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting Welzijn Deurne ervoor gekozen om alle mensen in Deurne uit te nodigen die elk jaar op stap zijn om te collecteren voor de diverse goede doelen.

Theatergroep Klapstuk maakt theater voor overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Zij brengt interactief theater waarin spontaniteit en betrokkenheid de boventoon voert. De voorstelling is getiteld: "In plaats van bloemen".

Het belooft een bijzonder gezellige avond te worden waarmee de collectanten va de diverse organisaties worden bedankt voor de inzet en het doorzettingsvermogen tijdens de verschillende collectes.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.n l | Proclaimer / Disclaimers