Ingezonden persbericht


PROJAXION benoemd tot Apple Authorized Reseller

PROJAXION verantwoordelijk voor projectmanagement bij Apple-project op het Mediacollege Amsterdam

Houten, 7 december 2010 - PROJAXION, specialist op het gebied van logistieke-ketenregie en e-commercebackoffice, is benoemd tot Apple Authorized Reseller. Het bedrijf intensiveert hiermee de bestaande samenwerking met Apple. Als officiële reseller heeft PROJAXION direct toegang tot Apple-productinformatie en -trainingen.

PROJAXION kan als officiële Apple Authorized Reseller de dienstverlening voor gesloten klantgroepen, zoals educatieve instellingen en personeelsverenigingen van bedrijven, verder verbeteren. In overleg met deze klantgroepen wil het bedrijf notebookprojecten en salesprogramma's verder uitbreiden en zijn diensten verder doorontwikkelen en aanbieden.

PROJAXION en Apple werken al enige tijd succesvol samen. Zo voerde PROJAXION recent het projectmanagement voor een Apple-project bij het Mediacollege Amsterdam. Dit college biedt opleidingen voor creatieve, technische en technologische beroepen en voor management- en productiefuncties. De leerlingen van de verschillende beroepsopleidingen, met name de grafische, stellen specifieke eisen aan notebooks en laptops. PROJAXION zorgde voor de installatie van zestien verschillende hardware-, software- en systeemconfiguraties, afhankelijk van de eisen die per opleiding en specialisatie gesteld worden. De leerlingen konden, via een speciaal voor dit doel ontwikkelde website, hun bestelling plaatsen en profiteerden van de geboden studentenkortingen op hardware en software.

"Wij zijn erg blij met de benoeming tot Apple Authorized Reseller. Apple maakt kwaliteitsproducten die wij leveren in projecten voor ons brede klantenbestand", zegt Hugo Leyte, directeur van PROJAXION. "Het succesvolle project op het Mediacollege is een goed voorbeeld van een geslaagd project met Apple-producten."

"PROJAXION heeft de coördinatie en het projectmanagement van ons Apple-project zeer professioneel uitgevoerd", zegt Rob van Velzen, ICT-manager op het Mediacollege in Amsterdam. "Bijzonder is, dat het bedrijf een totaaloplossing op basis van Apple-technologie biedt, inclusief nazorg. Alles is naar tevredenheid afgeleverd en uitgevoerd."

####

Over PROJAXION
PROJAXION is als Sales Enabler gespecialiseerd in advies, ketenselectie, het integratieproces en de regievoering voor het faciliteren, opvolgen en ondersteunen van de verkopen van e-commerce. Het bedrijf bewaakt de processen en stuurt externe specialisten doeltreffend aan. Niet voor niets vertrouwen talloze A-merken al sinds de oprichting van PROJAXION in 2001 de ketenregie over hun backoffice aan het bedrijf toe.