De Bureau Buddy verbetert het `klimaat' op kantoor


SCHOONDIJKE, 20101208 -- Irritaties, frustraties en hoogoplopende ruzies op kantoor behoren tot het verleden. Geen gesteggel en getreiter meer over de ideale temperatuur. Dankzij de nieuwe Bureau Buddy van Speedheat Nederland BV, het ma(a)tje dat ieder zijn eigen ideale temperatuur geeft. En dat daarmee het `klimaat' op kantoor verbetert.

Wat is eigenlijk de ideale kantoortemperatuur om in te werken? Daar is al heel veel onderzoek naar gedaan. Die leveren evenveel aanbevolen temperaturen op, variërend van 22 °C en 25 °C. NEN stelt de ideale temperatuur weer op slechts 20 °C. Belangrijkste conclusie echter uit al die onderzoeken is dat de ideale temperatuur eigenlijk persoonsgebonden is en mede afhankelijk is van leeftijd, conditie, gewicht, kleding en zelfs van de mate van stress die iemand ervaart.

Kortom, het probleem blijft: de een zit met de hemdsmouwen opgerold achter de pc, terwijl de ander zit te vernikkelen van de kou. Speedheat Nederland heeft de oplossing in huis: de Bureau Buddy, een handig meeneemmatje dat niemand in de kou laat staan of zitten. Een `maatje' dat een einde maakt aan ergerlijke tocht over de vloer. En dat er voor zorgt dat de thermostaat gemiddeld circa 1,5 tot 2,5 °C lager gezet kan worden.

Hoe werkt de Buddy?
De Bureau Buddy is een `plug and play' matje. Dat wil zeggen: stekker het matje in en binnen enkele minuten straalt het zijn warmte via de voeten af naar het lichaam. Het matje is handzaam, zuinig (verbruik vanaf 3,5 ct per uur), veilig en vele malen effectiever, duurzamer en hygiënischer dan bijvoorbeeld een bijzetkacheltje.

Voor wie is de Buddy bedoeld?
Voor mensen die tijdens hun werk op een vaste plek zitten of staan en die een ongemakkelijke kou of tocht ervaren. De `koukleumen' die achter een balie werken of aan een pc, op kantoor of thuis. De Bureau Buddy leent zich bovendien perfect voor thuissituaties: voor mensen die aan tafel of 's avonds voor de tv last hebben van koude voeten. Ook in caravans is de Bureau Buddy een graag geziene gast.

Vernieuwd
De Bureau Buddy was al enige tijd verkrijgbaar in de afmetingen van 40x60 cm, 50x100 en 50x150 cm. Met ingang van december heeft Speedheat Nederland BV een mobiele `koudebestrijder' van 50x200 cm aan het assortiment toegevoegd. Daarnaast heeft de mat een metamorfose ondergaan en is hij voortaan beschikbaar in een blauwgrijze uitvoering. De Bureau Buddy is er al vanaf 79,32 euro en is te bestellen in de webshop op www.speedheat.nl.