Faillissementsdossier.nl verstrekt gratis complete dossiers


Nu alle informatie over faillissementen, surseances en schuldsaneringen toegankelijk

UTRECHT, 20101207 -- Alle informatie over het faillissement van een bedrijf is nu gratis toegankelijk en in één online dossier te vinden op www.failissementsdossier.nl. Juristen, leveranciers, afnemers, debiteuren, crediteuren, incassobureaus en deurwaarders hoeven niet langer de informatie bij elkaar te sprokkelen of voor een deel van de informatie te betalen.

Zo zijn de contactgegevens van de curator of de bewindvoerder, handelsnamen, vestigingsadressen en informatie over de branche en activiteiten van het bedrijf kosteloos in te zien. Tevens kunnen dossiers en rechtbankverslagen worden gedownload op faillisementsdossier.nl en biedt de site gerelateerde dossiers en nieuws aan.

Behalve de details over bedrijven die failliet zijn verklaard of surseance van betaling hebben aangevraagd, kunnen bezoekers ook zien welke personen in de schuldsanering zitten.

`Andere sites stellen deze informatie ook beschikbaar, maar geven slechts gratis de basisinformatie weer. Wil men meer weten, dan moet men meestal een betaald abonnement nemen. Daarnaast zijn zij niet volledig. Iedereen heeft een stukje van de puzzel dat versnipperd over het hele internet is. Dat doen wij bewust niet. Faillissementsdossier.nl biedt alle informatie die we hebben overzichtelijk en in één compleet dossier aan', zegt eigenaar Marcel van den Berg.

`Daar kiezen we bewust voor, want we vinden het belangrijk dat informatie over faillissementen en surseances goed toegankelijk is. Zeker in een moeilijke economische tijd is deze informatie essentieel voor zowel ondernemers als particulieren.'

Zo kunnen faillissementen per branche en regio worden bekeken. Daarnaast kan men zoeken op bedrijfsnaam, de vestigingsplaats, het kvk-nummer, insolventienummer of publicatienummer.

Automatisch alert
Geïnteresseerden worden automatisch op de hoogte gebracht van de laatste faillissementen, surseances en schuldsaneringen of ontwikkelingen op deze gebieden. Van den Berg: `De bezoeker geeft bepaalde criteria aan en ontvangt in zijn mailbox een alert wanneer er nieuwe of gewijzigde informatie beschikbaar is. Bijvoorbeeld de branche, provincie of een deel van een bedrijfsnaam of een combinatie van de criteria. Ook kunnen ze zich aanmelden voor de RSS Feed of de nieuwsbrief.'

Mijn Pagina
Gebruikers krijgen na registratie een eigen pagina waarop ze bekeken dossiers kunnen opslaan. `Van den Berg: `Dat heeft als voordeel dat ze alles overzichtelijk op één plek bij elkaar hebben staan: op `Mijn Pagina' binnen faillissementsdossier.nl.'

Faillissementsdossier.nl