Provincie Noord-Brabant

Persbericht

's-Hertogenbosch, 7 december 2010

Zes scholen genomineerd voor Onderwijsprijs Noord-Brabant

In totaal zes scholen in Noord-Brabant zijn genomineerd voor de tweejaarlijkse Onderwijsprijs Noord-Brabant. De prijs wordt uitgereikt op WOENSDAG 8 DECEMBER, door gedeputeerde Brigite van Haaften-Harkema.

In de categorie primair onderwijs zijn genomineerd: ? Bergen op Zoom, De Grebbe ? Kruisland, De Zonneberg ? Uden, Cultuur Educatie Stichting (21 scholen)

Ook in de categorie voortgezet onderwijs zijn drie scholen genomineerd: ? Nuenen, Pleincollege ? Oosterhout, Frencken College ? Tilburg, VMBO De Vakschool, Afd. Creatieve Technieken

De jury bestaat dit jaar uit: Jan Aantjes, docent voortgezet onderwijs en lid hoofdbestuur Algemene Onderwijsbond; Lambèr Gevers, oud-directeur Bs De Beemd, winnaar Onderwijsprijs Noord-Brabant 2007-2009; Ton Lamers, lid Provinciale Staten; Lisanne Martens, medewerker Giralis Groep.

Door voor de Nationale Onderwijsprijs De winnaar gaat door naar de finale van de Nationale Onderwijsprijs in maart 2011 in Amsterdam. De Nationale Onderwijsprijs, een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP), is ingesteld om de creativiteit en inventiviteit in het onderwijs voor het voetlicht te brengen. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1993.
---