Ingezonden persbericht


Persbericht - 7 december 2010

Kerstvakantie in Nieuw Land: zandschilderen of schilder je eigen servies!

Lelystad- Tijdens de kerstvakantie organiseert Nieuw Land diverse workshops in het teken van de tentoonstelling Veldwerk Noordoostpolder. Zo kan je komen zandschilderen, of schilder je eigen servies! Liever aan de slag met LEGO®steentjes? Er kan dagelijks volop gebouwd worden!

Veldwerk Noordoostpolder is een nieuwe tijdelijke tentoonstelling, met kunst van eigen bodem. Letterlijk zelfs, want een aantal van de kunstwerken is gemaakt met klei, zand en gewassen uit de Noordoostpolder. Nieuw is de speurtocht door de tentoonstelling heen, speciaal voor kinderen. Hiermee gaan ze letterlijk op ontdekkingstocht door Veldwerk Noordoostpolder. Tijdens de kerstvakantie zijn er workshops die goed aansluiten bij de tentoonstelling. Zo kan je komen zandschilderen of je eigen servies schilderen. De workshops worden op donderdag en zondag gegeven en deelname is gratis. Verder kan er dagelijks weer volop gebouwd worden met LEGO®steentjes.

Benieuwd wat Nieuw Land zoal niet weggooit? Kom dan naar de nieuwste tentoonstelling in de Schatkamer van Nieuw Land. De tentoonstelling Niks Weggooien! Driekwart eeuw verzamelen door Nieuw Land onthult de verborgen schatten van Nieuw Land.

Kijk voor meer informatie over Nieuw Land en de openingstijden op www.nieuwlanderfgoed.nl. Nieuw Land is onderdeel van Batavia Promotie, kijk voor de volledige agenda en activiteiten op www.batavia.nl.