Ingezonden persbericht


P E R S I N F O R M A T I E
Wortell wordt benoemd tot Microsoft Cloud Accelerate Partner

Wortell ontvangt benoeming voor haar expertise en positieve klantbeoordelingen

Lijnden, 7 december 2010 - Wortell is afgelopen week benoemd tot Microsoft Cloud Accelerate Partner volgens een exclusief programma van Microsoft, ontwikkeld om de meest ervaren partners met bepaalde competenties herkenbaar te maken in de markt én te belonen voor hun inzet. Eerder had Wortell de status 'Microsoft Online Services Accelerate Partner' in haar bezit en is Wortell door Microsoft verkozen tot beste 'Microsoft Online Services Partner' wereldwijd. Cloud Accelerate is het vervolg hierop.

Wortell heeft bewezen veel ervaring te hebben in het implementeren van Cloud-oplossingen bij haar klanten en is tevens zeer positief door hen beoordeeld over de uitgevoerde implementaties. Met behulp van de status 'Microsoft Cloud Accelerate Partner' is het voor klanten mogelijk om inzichtelijk te krijgen welke partners van Microsoft experts zijn en over bepaalde competenties beschikken. Daarnaast houdt deze erkenning in dat Wortell altijd beschikt over de nieuwste technologieën om Cloud computing mogelijk te maken en meegaat in de laatste ontwikkelingen op dat vlak. Microsoft ondersteunt waar nodig bij de complexe cloud implementaties. Wortell Commercieel & Marketing Directeur Luc Joziasse is blij met deze benoeming: "Cloud heeft de toekomst. Voor organisaties is het echter wel belangrijk om goed geadviseerd de reis naar de Cloud te maken. Dat Wortell nu als eerste de status van Microsoft Cloud Accelerate Partner heeft gekregen, is voor ons een bevestiging dat wij organisaties goed kunnen adviseren in wat de beste strategie is voor de overstap van de Cloud."

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener die innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform ontwerpt, bouwt en beheert. Wortell helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Dankzij een scala aan Microsoft-producten kan Wortell de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die vervolgens kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Wortell richt zich op het onderwijs, de zorg, de overheid, de bouwsector en het bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.wortell.nl.