Politie Zeeland


---

2154-2010 Bedrijfsongeval in Lamswaarde
Dinsdag rond 13.00 uur raakten in een bedrijf aan de Frederik Hendrikstraat in Lamwaarde twee monteurs gewond bij een bedrijfsongeval.
De mannen, 53 en 22 jaar en beiden afkomstig uit de gemeente Hulst, waren bezig met lassen aan een trekker in de buurt bij de remmen aan een voorwiel. Er is vermoedelijk een gas of olie vrijgekomen wat met het lassen een explosie veroorzaakt heeft. De mannen liepen allebei diverse brandwonden op en ze zijn naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

2155-2010 Rijden onder invloed, Breskens
In Breskens werd een 65-jarige automobiliste uit Breskens dinsdagmiddag betrapt op rijden onder invloed.
Nadat de politie de vrouw over de Ringlaan zag rijden, waar zij op de kruising met de Langeweg geen voorrang verleende aan een van rechts komende personenauto, kreeg zij op de Langeweg een stopteken. Een ademanalyse mislukte, daarom werd er een bloedproef afgenomen. Ook bleek dat zij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, en haar auto werd in beslag genomen.


2156-2010 Vrouw beroofd van tas, Middelburg
In een winkel in Middelburg werd maandagmiddag een vrouw uit die plaats beroofd van haar tas.
De vrouw liep te winkelen en had een kinderwagen bij zich. De tas, met daarin persoonlijke papieren, een gsm, sleutels en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit de kinderwagen weggenomen.

2157-2010 Diefstal uit een personenauto, Vrouwenpolder
Dinsdagmiddag werden uit een Duitse personenauto, die op een parkeerplaats aan de Brouwersdam in Vrouwenpolder geparkeerd stond, diverse goederen gestolen.
De eigenaar had zijn auto slechts voor een minuut of vijf verlaten. Toen hij terugkwam waren er enkele ruiten vernield en waren er uit de auto een laptop, een navigatiesysteem, twee gsm's en een camera weggenomen. De totale waarde van de gestolen goederen loopt in de duizenden euro's.





Politie Zeeland