Stichting Bouw Research

Nieuwe serie BouwLokalen: `Van voorschrijven naar uitvragen'

7 december 2010


Van voorschrijven naar uitvragen Succesvol aanbieden op prijs én kwaliteit!

Moderne klanten weten wat ze willen en dagen de markt uit op prestatie. Bouwers van de 21ste eeuw laten zien wat ze kunnen en staan garant voor de duurzame kwaliteit van het geleverde werk. Versneld door de kredietcrisis, is er een ruimte ontstaan voor nieuwe vormen van aanbesteden. Door integraal aan te besteden, op gebiedsniveau of door een combinatie van aanleg of bouwen én beheren, blijkt meer mogelijk dan de opdrachtgever ooit voor mogelijk hield.

De nieuwe serie BouwLokalen ?Van voorschrijven naar uitvragen? zoomt in op deze trend. U ziet wie de koplopers zijn in de bouw- en infrasector en hoe u in contact komt met bouwers die waar bieden voor uw geld. En u hoort hoe de klant die op zoek is naar een goede prijs én kwaliteit u als opdrachtgever kan vinden. Daarbij gaan we bijvoorbeeld in op EMVI, de Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Een werkvorm die terrein wint in de infrasector. Daarnaast veroveren Design & Construct en allerlei andere nieuwe contract- en samenwerkingsvormen de woning- en utiliteitsmarkt.

Wilt u een kei worden in de Kunst van het Loslaten? Bent u klaar voor de moderne opdrachtgever? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwe samenwerkingsvormen? Kom dan naar deze serie BouwLokalen.

Meer informatie
Nadere informatie over de bijeenkomsten (data, locaties en aanmelding) vindt u op de website van BouwLokalen. Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!