Willeke Alberti in nieuwe reeks van Verborgen Verleden

07/12/2010 08:03

NTR

Hilversum, 7 december 2010 - De NTR werkt aan een tweede reeks van het succesvolle programma Verborgen Verleden. De tv-programma's zijn vanaf 9 januari op Nederland 2 te zien. Deze keer gaan Willeke Alberti, Jan Jaap van der Wal, Hugo Borst, Tania Kross, Liesbeth List, Arjan Ederveen, Leon de Winter en Maarten van Rossem op zoek naar hun familiegeschiedenis. Hun zoektocht biedt inzichten in hun persoonlijkheid, haalt hun voorouders uit de vergetelheid en zegt tegelijkertijd iets over de geschiedenis van ons allemaal.

Verborgen Verleden is gebaseerd op het Engelse programma 'Who do you think you are?'. Er is ook een Verborgen Verleden Stamboomboek en een website die het begin kan zijn van eigen stamboomonderzoek: www.verborgenverleden.nl.

Verborgen Verleden wordt gemaakt onder eindredactie van Jan van Holsteyn en is te zien vanaf zondag 9 januari 2011, wekelijks om 21:00 uur bij de NTR op Nederland 2. De NTR is de publieke omroep voor informatie, educatie en cultuur, voortgekomen uit NPS, Teleac en RVU.

http://www.verborgenverleden.nl