Dura Vermeer

Tiel - 07 december 2010

Woon-zorgcomplex `De Vier Gravinnen' in Tiel opgeleverd

Dura Vermeer Bouw Rosmalen heeft het woon-zorgcomplex `De Vier Gravinnen' aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel officieel opgeleverd aan opdrachtgever Stichting Christelijke Woningcorporatie (SCW) uit Tiel.

Na een uitgebreide rondgang door het complex zijn in de centrale plaza van het woon-zorgcomplex de opleverdocumenten ondertekend door de heer Suijdendorp van de Stichting Christelijke Woningcorporatie (opdrachtgever), de heer Plug van HET ARCHITECTENHUIS borkent&plug bv (directievoerder) en Jef Havermans, directeur Dura Vermeer Bouw Rosmalen.

De Vier Gravinnen
Het project `De Vier Gravinnen' omvat onder andere 169 appartementen en een aantal bedkamers met huiskamers voor verzorgd wonen. Het complex is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Tevens is het gebouw voorzien van een restaurant, gemeente loket, een huisartsenpraktijk, tandarts en een kinderdagverblijf. Dit alles bereikbaar vanuit een ruim opgezette, fraai ingerichte binnenplaats. Kortom een locatie waarin veel voorzieningen voor de stad Tiel zijn gehuisvest.

Van links naar rechts op de foto:
dhr. H.W.J. Suijdendorp Stichting Christelijke Woningcorporatie (opdrachtgever), dhr. J.L.M. Havermans Dura Vermeer Bouw Rosmalen bv (aannemer), dhr. R. Plug HET ARCHITECTENHUIS borkent&plug bv (directie).