Syntens

8 december: Manifestatie over het nieuwe samenwerken, groei-impuls voor het MKB. Steeds meer bedrijven zien in dat ze samen met andere partners uit hun netwerk of waardeketen meer kunnen bereiken dan alleen.

Samenwerken zorgt o.a. voor meer flexibiliteit, efficiëntie en creativiteit. Het leidt tot nieuwe businessconcepten, waarbij vaak beter wordt ingespeeld op de huidige en toekomstige wensen van (eind)klanten. Sommige vraagstukken zijn nu eenmaal niet alleen op te lossen, maar wel met een collectief van ondernemers. ICT maakt het nieuwe samenwerken mogelijk. Sta eens stil bij de mogelijkheden voor uw bedrijf en laat deze ontwikkelingen ook voor u werken!

Met 39 workshops bieden we u een zeldzaam uitgebreid overzicht van praktijkverhalen, kennis, lessons learned en succesvolle aanpakken.

Zo kunt u zich in één dag breed oriënteren. Collega ondernemers, brancheorganisaties en kennisinstellingen delen hun inzichten op het gebied van het nieuwe samenwerken met u in maar liefst 39 workshops. Op het hoofdpodium van Media Plaza in Utrecht verwelkomen we Minister Maxime Verhagen, Loek Hermans van MKB-Nederland en Piet van Staalduinen, algemeen directeur van Syntens. Trendwatcher en futuroloog Richard Lamb besluit het evenement.

Vóór ondernemers dóór ondernemers.

In 6 verschillende sectoren laten ondernemers zien wat ze al bereikt hebben en wat nu mogelijk is in de praktijk van het MKB. Ook delen ze met u hun toekomstvisie. We nodigen u nadrukkelijk uit om juist ook sessies in andere sectoren te bezoeken en daarmee uw kans op vernieuwende inzichten extra te vergroten. Er zijn speciale RFID-workshops en workshops voor brancheorganisaties. Wilt u ook het nieuwe samenwerken vóór u laten werken?

Schrijf u vandaag nog in via www.mkbstaatsamensterk.nl. Aan deelname zijn voor u geen kosten verbonden. Doe het snel, want de belangstelling voor deze kosteloze manifestatie is groot.